Επικοινωνία

Ροφήματα ζεστά και κρύα για καφετέριες

Καλώς ήλθατε στη σελίδα επικοινωνίας του preciousdrinks.gr. Παρακαλούμε συμπληρώστε και αποστείλτε μας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί σχετικά με τα προϊόντα μας και τον τρόπο παραγγελίας και παραδοσής τους. Βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των επαγγελματιών της εστίασης και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με μεγάλη μας χαρά.

Φόρμα επικοινωνίας

Πριν αποστείλετε τη φόρμα επικοινωνίας, παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει τους παρακάτω όρους χρήσης.

Precious drinks - Ροφήματα για καφετέριες

24 χλμ. Λ. Μαραθώνος
Ραφήνα, 19009
Τηλ.: 22940-34436
Κιν.: 6957677716

info@dyntrade.gr

Όροι χρήσης φόρμας επικοινωνίας: Στην παραπάνω φόρμα μπορείτε να συμπληρώσετε ορισμένα προσωπικά σας στοιχεία, ώστε να μας αποστείλετε πληροφορίες για οποιοδήποτε θέμα σας ενδιαφέρει σχετικά με τα προϊόντα μας και τον τρόπο παραγγελίας τους.

Αρχικά ζητάμε το όνομα, το επίθετο και το email σας, ώστε να είναι δυνατή μία minimum επικοινωνία από την πλευρά μας. Κατόπιν ζητάμε το τηλέφωνό σας, ώστε να είναι δυνατή η επικοινωνία μας σε περίπτωση που το email που συμπληρώσατε είναι λάθος ή δεν ισχύει πια.
Τέλος ζητάμε να μας ενημερώσετε για ποιό θέμα επικοινωνείτε μαζί μας και στο οποίο μορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι. Πριν την τελική αποστολή των στοιχείων σας είναι υποχρεωτική εκ μέρους σας η συγκατάθεση στην αποστολή τους, που σημαίνει ότι έχετε κατανοήσει και αποδεχτεί το παρόν κείμενο. Το preciousdrinks.gr, δεν θα κοινοποιήσει ΠΟΤΕ τα στοιχεία σας σε τρίτους. Τα στοιχεία σας θα παραμείνουν στο αρχείο μας, έως ότου ολοκληρωθεί η εξυπηρέτηση του αιτήματός σας και για ένα πρόσθετο χρονικό διάστημα 2 μηνών. Εφόσον το αίτημά σας αφορά τρέχουσα παραγγελία, τα στοιχεία σας μπορεί να παραμείνουν στην κατοχή του preciousdrinks για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε ενημερωθείτε από τη σελίδα μας – Όροι χρήσης ιστότοπου.

* Η παραπάνω ενημέρωση παρέχεται διότι, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει προβεί σε αλλαγές σχετικά με την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, δημιουργώντας ένα νέο και Αυστηρό πλαίσιο το οποίο θα επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε. Ο νέος Ευρωπαϊκός Νόμος (GDPR) έχει τεθεί σε ισχύ από τις 25/05/2018 και είναι απολύτως σεβαστός από εμάς.  Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Φυσική γλύκανση με μέλι