Εκτυπώσεις χάρτινων ποτηριών

Εκτυπώσεις χάρτινων ποτηριών

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΧΑΡΤΙΝΩΝ ΠΟΤΗΡΙΩΝ

Εμπιστευτείτε σε εμάς την εκτύπωση των ποτηριών σας.
Διαδώστε το Brand name σας και ανεβάστε τις πωλήσεις σας!!!

Η Dynamic Trade ιδρύθηκε το 2010 εστιασμένη αποκλειστικά στις ανάγκες αναψυκτηριών και καφετεριών. Σήμερα ως αντοπρόσωποι του μεγαλύτερου Ελληνικού εργοστάσια εκτύπωσης επώνυμων ποτηριών (Cup Speciaists) στην Ανατολική Αττική αποτελούμε την πιο συμφέρουσα και αξιόπιστη πρόταση, για να εκτυπώσεις το δικό σου χάρτινο διπλότοιχο ποτήρι και να ανεβάσεις τις πωλήσεις σου!!

Γιατί εμάς

Η ποιότητα των υλικών του εκτυπωμένου ποτηριού είναι κορυφαία, καθώς το χαρτί που χρησιμοποιείται προέρχεται αποκλειστικά από Σκανδιναβικές-Ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίες τηρούν τους πιο αυστηρούς κανόνες ποιότητας και ασφάλειας. Κανόνες, που πολλες φορές δεν υπάρχουν σε μακρινές Ασιατικές χώρες!

Η ποιότητα κατασκευής του ποτηριού είναι ΑΨΟΓΗ, καθώς υπάρχει ήδη δεκάχρονη εμπειρία του εργοστασίου, το οποίο δεν αποτελεί πρόσφατη επένδυση λόγω της νέας τάσης της αγοράς. Αυτό σημαίνει ότι το ποτήρι δεν θα “τρέχει” και το σώμα του θα παραμείνει στιβαρό και ανθεκτικό για αρκετή ώρα από τη στιγμή που θα το γεμίσουμε με καφέ!

Ανταγωνιστική οικονομική προσφορά στις πιο χαμηλές τιμές, καθώς αγοράζουμε σε τιμές αντιπροσώπου αλλά κυρίως, επειδή πιστεύουμε ότι τα κέρδη προέρχονται από τον τζίρο και την κατανάλωση και όχι από την κατά περίπτωση ακρίβεια.

Δυνατότητα εκτύπωσης από 5000 ποτήρια με προνομιακές διευκολύνσεις για τους πελάτες μας.

Ειδική γραφιστική ομάδα σας βοηθάει να σχεδιάσετε το δικός σας ποτήρι. Η ομάδα αυτή αποτελείται από άτομα που έχουν εξιδίκευση στο σχεδιασμό ποτηριών και ασχολούνται μόνο με αυτό. Έτσι, πετυχημένα θα συνδυαστούν τα φυσικά χαρακτηριστικά του καταστήματός σας με τον κατάλογο και την ιστοσελίδα του. Δυνατότητα διόρθωσης της μακέτας σε βάθος χρόνου χωρίς επιπλέον χρέωση.